Zalando Style Icon

2016_zalando_style_icon_male-5-of-7

Elämä osaa kyllä yllättää! Juuri kun olet saanut iskostettua päähän edellisen leuan pudottavan uutisen, tulee toinen: olen yksi neljästä suomalaisesta Zalando Style Icon Male -kategorian ehdokkaasta!! WÄÄÄÄÄÄ!!  Siis minä Arttu Ilari Mustonen, Pohjoisen (tarkalleen ottaen Limingan) kasvatti. Ette voi edes uskoa, kuinka otettu olen tästä älyttömän suuresta uutisesta! Huhhuh.. Tuntuu aivan hullulta olla samalla listalla niin isojen nimien kanssa! En kykene todellakaan kirjoittamaan pokerinaamalla, sillä pienikin ajatus ehdokkuudesta saa aikaan kutkuttavan jännityksen ja innostuksen mahanpohjalla. Meikäpojan pieni mieli on SUPERonnellinen tällä hetkellä. Toistan varmasti itseäni sanoessa näin, mut ehdokkuus merkitsee todella paljon: tehty duuni antaa nyt takaisin koko mitalla!!

Yksi suurimmista haaveista ja tavoitteistani, jota kohti koetan päivä päivältä kurottaa, on päästä tekemään blogia ammatimaisesti kansainvälisillä leikkikentillä. Tiedän, että tuohon tavoitteeseen on vielä pitkä matka, mutta jos joku, niin tämä Zalando Style Icon -kilpailu saattaisi mahdollistaa askeleen lähemmäksi kohti suurta unelmaa. Tästä syystä olisin äärettömän kiitollinen, jos te mahtavat lukijat kävisitte klikkaamassa äänen meikäläiselle. Teidän ansiosta olen tässä ja vain teidän tuella pystyn suuntaamaan eteenpäin. Siispä kiitos! <3 Niin ja tosissaan äänestämään pääsee tästä!

2016_zalando_style_icon_male-1-of-7 2016_zalando_style_icon_male-7-of-72016_zalando_style_icon_male-6-of-72016_zalando_style_icon_male-2-of-7 2016_zalando_style_icon_malePhotos by Janita Autio – editing by me

GLASSES: Borrowed from Janita SHIRT: Acne Studios (new) ; JEANS: Cheap Monday ; BOOTS: Dr. Martens

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *