Blogin takana

Ajattelin kirjoittaa vähän itsestäni, jos siellä nyt on joku, joka ei tiedä meikäläistä ennestään. Elikkästä, olen vuonna 1993 syntynyt jäbäleisson, kotikaupunkina Helsinki (pohjosen poikia alunperin). Viimeiset pari vuotta olen keskittynyt pääosin elämästä nauttimiseen. En ole ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen opiskellut muuta kuin elämänkoulua, mikä muuten on mielestäni sekin erittäin arvokasta. Viimeseen pariin vuoteen mahtuu vaikka jos mitä: itselleni tärkeimpiä on ehkä kuitenkin ollut muutama reissu, jotka olen päässyt tekemään. Tästäpä aasinsilta reissaamiseen: rakastan matkustamista todella paljon! Lempikaupunki on ehdottomasti New York. Paljon on vielä paikkoja nähtävänä, mutta kaikki aikanaan.

blogintakana1

Vapaa-aikana hengailen paljon frendien kanssa. Tykkään käydä kahviloissa jutustelemassa ja istuskelemassa. Uusia kahvilavinkkejä saa siis antaa! Aika moni paikka on tullut tutuksi ja muutama lempimesta kerennyt syntymään. Osa vapaa-ajasta menee laulaessa, nimittäin laulan kuorossa ja aloin vasta ottamaan myös henkilökohtaisia laulutunteja.

Haaveammattini on arkkitehti/ sisustusarkkitehti/ designeri tai muu vastaava. Hain juuri yhteishaussa sisustusarkkitehdiksi, kylläkin nyt jälkikäteen mietittynä en kovin tosissaan. Saa nähdä kuinka käy. Olen visuaalinen ja luova ihminen, ja esteettisyys on tärkeää. Sen takia on ollut jo pitkää itsestäänselvää, että haluan ammatin jossa pääsen hyödyntämään kyseisiä taitojani. Minua kiinnostaa myös muoti ja tyyli jossain määrin. En ole se muodin aallonharjalla ratsastava tyyppi kuitenkaan, mutta tykkään tyyleistä ja pukeutumisesta.

blogintakana2 blogintakana3

Tulipa random paketti kaikkea vähän sieltä sun täältä. Tässä kuitenkin joitain pääasioita minusta, eli Artusta eli R2:sta eli Arasta.

Kuvista kiitos Jantsalle!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *