Healthy smoothie

healthysmoothie1

Kirjoitin kesäkuussa aikeistani aloittaa elämäntaparemontti (suurista puheista ja puhkuvasta innosta voi lukea lisää täältä). Sanotaanko näin, ettei remontti oikein edistynyt, vielä on siis laitettavaa ja hiottavaa, itseasiassa aika paljonkin 😀 Ainut asia missä olen hieman edistynyt, on ruoka ja syöminen. Laitan ruokaa viikottain, ja pyrin syömään muutakin kuin pastaa. Helpointa on, kun tekee ison satsin safkaa kerrallaan, niin ei tarvi joka päivä olla kokkaamassa. Säästyy aikaa ja vaivaa.

Jäin eräänä päivänä Sats-Elixian feissarin haaviin. Tyttö kyseli muunmuassa millä salilla käyn ja millaista treeniä tykkään tehdä. Nolona kerroin asianlaidan olevan niin, etten tiedä mitään saleista, saati sitten eri treenimahdollisuuksista. Otin huvinvuoksi kolmen päivän tutustumiskortin käyttööni, ja ajattelin että tämä jäbä lähtee nyt tutustumaan kuntosali -skeneen! Onneksi sain mukaan kämppiksen, joka harrastaa painonnostoa, nimittäin yksin olisin ollut totaalisen kuutamolla kaikesta 😀 Kämppiksen ohjeilla meikäpoika sit siellä nosteli painoja ylös ja alas, ja voi moriens, kun jalat oli ihan tulessa jo pelkän alkuverryttelyn jälkeen. Tuntui turhauttavalta, kun tajusin kuinka rapakunnossa olen. Ois tehnyt mieli karjua! Coolin imagon ylläpitämisen takia jätin karjumiset kuitenkin ajatuksen tasolle.

healthysmoothie2 healthysmoothie3

Parina seuraavana aamuna huomasin treenin tehonneen ihan satasella. Sängyssä kääntyminen sattui, kävelystä tai kyykistymisestä puhumattakaan! Kaikki te, kenen suusta olen kuullut “jalkapäivä on perseestä” – I feel you! Onneksi salipäivän jälkeisenä päivänä ystäväiseni Tiina tuli kylään , ja tekas meille true palautus-smoothiet. Tässäpä teille vielä resepti (älkääkä kysykö, mitä on spiruliinit ja nibsit):

100g mustikoita

100g mansikoita
1 pieni avokado
1 pieni banaani
1rkl kaakaonibsejä
1tl spiruliinaa
1rkl raakakaakaojauhetta
1dl heraproteiinia
kardemummaa

Kaikenkaikkiaan salilla käynti oli positiivinen kokemus! Aloin jopa tutkailemaan eri kuntosaleja, salikorttia mielessä pitäen. Kai se on vaan niin, että rahan panttaus muovilärpäkkeeseen on minulle, selkärangattomalle tyypille ainut vaihtoehto ottaa tämä homma tosissaan.

I have been trying to change my lifestyle into better and healthier. All I can say is that it has not been a success. Many times I’ve started exercising but found myself in the same position than before. This week I did something new though. I went to explore a gym and I can tell you it was tough! My legs are still hurting but somehow it’s enjoyable because I feel like this is the beginning of getting me in shape. Hopefully I’ll be a member of a gym next month. Day after the training my friend came over to make a retrieve smoothie. It was delicious!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *