Kevätsää lämmittää

Photos by Jenni

JACKET: Alpha Industries
SHIRT: Pull&Bear
PANTS: Weekday
SHOES: Reebok

Taisin helmikuun lopussa jo ensimmäistä kertaa kirjoitella, kuinka kevät on vihdoin täällä. Vähänpä tiesin siinä vaiheessa… Olen ollut aivan rikki kuluneina viikkoina, kun säät ovat vaihdelleet mielipuolisesti noin neljä kertaa päivän aikana – juuri kun aurinko alkaa kipristelemään mukavasti nenällä, pamahtaa taivaalta lumisade ja hetken päästä tuntuu, kuin elettäisiin lokakuuta myrskytuulen ja tihkusateen keskellä. Not cool. Nämä asukuvat ovat juuri sellaiselta päivältä, kun taivaalta tuli vuoroin lunta, vettä ja auringonsäteitä (ja sen voi nähdä myös meikäläisen naamataulusta).

Niin vain kaikesta huolimatta huhtikuu vaihtui toukokuuksi ja olo alkaa olemaan ehkä hieman toiveikkaampi. Tai ainakin jos katsoo tätä viikkoa. Tietokoneella istuminen vaatii itsekuria, sillä aurinko lämmittää liian houkuttelevasti selkää ikkunan läpi. Uskallan just ja just varovaisesti toistaa helmikuiset sanomiseni – kevät on täällä! Olen nyt joka päivä käynyt Kaivarissa ja Eirassa fiilistelemässä lokkien huutoa ja merta. Eilen rantaa pitkin kävellessä meinasin valehtelematta tirauttaa onnen kyyneleitä kaiken sen auringon, lämmön ja leudon tuulen takia. En kuitenkaan kehdannut, sillä aurinkolasit unohtuivat himaan. Mut tuntui hyvältä!

Toivotaan nyt, ettei mitään järkyttävää taka-talvea enää tule, vaan kesä näyttäisi vihdoin voimansa! On nimittäin aivan eri fiilis tästä elämästä, kun aurinko paistelee muuallakin kuin pilvien takana.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *