Kuinkas siellä salilla menee?

Puolitoista kuukautta sitten tapahtui jonkin sortin ihme, josta kirjoitin tänne blogin puolelle myös. Meikäpoika mennä hommasi salikortin. Yks, kaks, yllättäen (ei niin yllättäen). Nyt on hyvä aika ottaa ensimmäinen katsaus elämääni jälkeen sali-lifen. Teille tiedoksi, minähän siis jaottelen nykyään kaikki oman elämän tapahtumat aikajanallisesti ennen- ja jälkeen salielämän. Niin merkittävä virstanpylväs se on ollut, kuten kohta tulette huomaamaan.

Miten siellä salilla nyt menee? Kiitos kysymästä, todella mallikkaasti! Painonnostotanko nousee jo maasta ja Bodypumpissa ei mennä enää oman kehon painolla. Osaan nykyään käyttää aikalailla kaikkia salin laitteita omatoimisesti (soutulaite on tosi hauska) ilman erillistä avustusta yhtä härveliä lukuunottamatta. Härveli, jossa istutaan ja jalat täytyis työntää jonnekin. En tiedä onko jalka tarkoitus laittaa kahden tangon väliin vaiko ei. Olen onneksi keksinyt hyvän kikan: skippaan laitteen suosiolla. Oikeastaan skippaan salilla kaikki asiat, mitkä eivät tunnu luontevalta tai hyvältä. Hieman kyllä ihmettelen, kun mitään aivan järjettömiä tuloksia ei ole alkanut näkymään. Kyllä mä olen kuitenkin joka viikko käynyt ja yrittänyt parhaani! Kerran. Varmaan hyvä aineenvaihdunta tai jotain.

Läppäläppä. Oikeasti salilla käynti ei ole ollut yhtään niin kamalaa kuin ajattelin. Joka kerta kun sinne mene, menen hyvällä mielellä ja treeni sujahtaa hetkessä. Naurettavan vähänhän mä olen siellä ollut: nytkin on tullut useampi viikko peräjälkeen, kun olen käynyt treenaamassa vain kerran. Yritän pyrkiä kolmeen kertaan viikossa, mutta aivan vielä en ole tähän tavoitteeseen päässyt. Pikkuhiljaa. Pikkiriikkisiä tuloksia on alkanut silti jo näkymään, mikä saa motivaation nousemaan ennestään. Jos nykyisen treenimäärän triplais, niin mitä lie sillä sais aikaan – Suomen seuraavan fitness-kilpailijan? Ehkei. Mutta kaikesta huolimatta mä oon super tyytyväinen, että olen käynyt siellä edes sen kerran viikossa. Oma yleinen olotila on nimittäin huomattavasti parempi, enkä ole ollut flunssassa tai sairaana urheilun aloittamisen jälkeen kertaakaan. Vertauksena viime syksy, jolloin olin about kuukauden välein kipeänä.. Parempi näin! Parempaan suuntaan ollaan siis menossa.

Tällainen väliaikatiedotus liittyen elämääni kohti fitness-tähteyttä. Lupaan kirjottaa teille updaten heti kun Bodypumpissa siirryn kahden kilon käsipainoihin. Hauskaa viikonloppua!

PS. En ole oikeasti kertaakaan käyttänyt soutulaitetta. Mä BODAAAAN. Niinkerta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Asiantuntija 03/18/2017

  Huom! SoutuLaitetta kannattaa käyttää alkulämmittelyyn ,n. 10 min.

  Reply
  • Arttu 03/18/2017

   Totta! Mä tykkään itse juosta ja venytellä alkuun. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *