Must-have items for fall

musthavefall2016_1

1. Poolopaita / Turtleneck

Kylmä sää, tuuli ja paljas kaula: hirveä kombinaatio. Tuollaisella säällä poolo on omiaan. Kaula pysyy takuuvarmasti täysin suojattuna, ja kipeäksi tulemisen riski pienenee. Itse sairastun erittäin nopeasti kylmemmällä säällä, jos en ole varustautunut tarpeeksi hyvin.

2. Nahkaiset nilkkurit / Leather ankle boots

Kuluva syksy on ollut poikkeuksellinen, koska vesisateita ei ole juurikaan ollut, ja lämpötilat keikkuvat edelleen päiväsaikaan inhimillisissä lukemissa. Jossain vaiheessa syksyä rännän tai jopa lumen tuleminen on kuitenkin varmaa, ja silloin toivoo, että jalassa on kunnon kengät. Itse suosittelen nahkaisia nilkkureita. Korkeiden varsiensa ansiosta nilkkurit suojaavat hyvin roiskeilta, ja märät sukat ovat muisto vain.

3. Muhkea kauluhuivi / Scarf

Ulkonäöllisesti kaulahuivi on mukava lisä asukokonaisuuteen. Useimmiten myös hyvä lämmike, joskin omista kaulahuiveistani moni on ollut pelkkiä liruja ja onnettomia lämmittämisen suhteen. Tarkoituksena olisi hankkia kunnon huivi tälle syksylle ja tulevalle talvelle. Haaveissa on Acnen Canada.

4. Lämmin villapaita / Warm pullover

Kun ilmat alkavat olemaan kylmiä, muttei raaskisi luopua ohuempien takkien käytöstä, on villapaita ratkaisu pulmaan. Hyvä, kunnon materiaalista valmistettu isohko villapaita lämmittää kropan lisäksi myös mieltä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *