RATSASTUSTA NUDISTIRANNALLA

Photos from Niclas and Monica

Tälle on pakko omistaa oma postaus siksi, koska oli yksi elämäni siisteimmistä jutuista! Kuten ehkä tiedätte, mä oon ratsastanut pienen ikäni, mutta nyt aikuisiällä hevoset ja ratsastus ovat jääneet valitettan vähällevasti kokonaan pois elämästä. Kävin kesällä useamman vuoden tauon jälkeen ratsastamassa ekaa kertaa ja nyt sitten Kreikassa pääsimme hepan selkään. Olin niin innoissani! Lähdimme köpöttelemään possujunassa eteenpäin ja mä päätin kysäistä josko laukkaaminen olisi mahdollista jossain vaiheessa. Ei siinä, pelkkä kävelyretki olisi ollut ihan fine myös, mutta sormet syyhysivät päästä lujempaa. Tästähän meidän ohjaaja innostui ja lörpötteli seuraavan tunnin huonolla englannillaan mulle kaikkea omasta kotimaasta hevosten kanssa touhuamiseen. Paljon juttuja taisi mennä ohi korvien, mutta tuntiin ei ollut hiljaista hetkeä.

Kävimme katsomassa suolajärviä, jossa eli flamingoja. Järveltä suuntasimme hiekkadyynien kautta rannalle. Muut pysähtyivät kuvattavaksi, kun me muutama kokeneempi ratsukko lähdimme painamaan hevosilla rantaviivaa pitkin aaltojen murtuessa allamme. Meni hetki, ennen kuin kaikessa innostuksessa kerkesin vilkaisemaan ympärillä olevaa maisemaa: paljas pyllyhän se siinä! Eipä aikaakaan kun näkökenttään tuli jo toinen ja kolmas ja neljäs… Pokka petti. Tuntui niin koomiselta laukata kiitolaukkaa hevosella kuvankauniissa maisemassa paljaiden pyllyjen viuhuessa sivusilmässä. Ryppyiset alastomat mummot ja papat hyppivät edestämme pois, kun me annoimme hevosten mennä niin lujaa kuin jaloista lähti. Ihan parasta!

Laukkaamisen jälkeen painuimme suoraan meriveteen viilentymään. Hevoset nauttivat raikkaasta vedestä yhtä paljon kuin me hiestä ja rantahiekasta likaiset ratsastajatkin. Voin kertoa, että tämä jätkä oli onnensa kukkuloilla! Jos teillä on ikinä mahdollisuus päästä ratsastamaan rannalle, menkää!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *