Tällaista

2015_arttu-1-of-1

Miehethän ei tunteista puhu. Näin ajatellaan, mutta se on täyttä paskaa. Tämä mies ei ole, eikä halua olla yksi niistä kivisydämistä, joka pitää kaiken sisällään ja salaa itkee itsensä uneen. Siksi sanon sen suoraan: ahdistaa niin, että on huono olo! Sisällä risoo ja puristaa. Miksi sitä onkin niin tyhmä, että antaa sellaisille tunteille valtaa, jotka on jo kertaalleen selätetty ja huonoiksi todettu. Kai tässä, kuten monessa muussakin asiassa olen ns. “kantapään kautta” -ihminen… Lohdullista on se, että suunta on vain ylöspäin ja pohjalta pystyy ponnistamaan. Ja onnea on ystävät, jotka jaksavat kuunnella ja auttaa. Kyllä tämä tästä! Ei ehkä sormia napsauttamalla, mutta ajan kanssa.

Peace!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

5 Comments

 1. Emilia 10/25/2016

  Halaus! syksy on mielelle raskainta aikaa ja monet ongelmat puskee pintaan juuri silloin, se on ihan normaalia eli älä soimaa itseäsi. olet niiiiiin pitkällä kun myönnät paitsi itsellesi myös muille että nyt ei jaksa vaan on huono olla <3 iso rutistus!

  Reply
  • Arttu 10/26/2016

   Kiitos paljon! <3 Syksy on kyllä aikaa, kun mieli meinaa kaikesta huolimatta painua aina vähän maahan. Kyllä tämä tästä 🙂

   Reply
 2. Kaukokaipuun Nella 10/25/2016

  Mun ala-asteen opettaja aina sanoi, että: “kyllä mäki velkansa maksaa”. Joten tsemppiä <3 nuo fiilikset on paskoja, mutta puhumalla tulee aina parempi fiilis.

  Reply
  • Arttu 10/26/2016

   Tuo on just niin totta! Kiitos Nella <3

   Reply
 3. juse 10/31/2016

  Miehet ei itke. edes salaa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *