Sade syö miestä

mustarttu ootd peak performance rain coatmustarttu ootd peak performance rain coatmustarttu ootd peak performance rain coatmustarttu ootd peak performance rain coatmustarttu ootd peak performance rain coatPhotos by Nata – editing by me

RAIN COAT: Peak Performance (gifted)
COLLEGE SHIRT: R-Collection (gifted)
PANTS: Topman
SHOES: Dr. Martens

Tiedän, ettei säälle mahda mitään ja siksi säästä on vähän turha valittaa. MUTTA KUN – alkaa syömään miestä tuo monta päivää jatkuva harmaus, vaakasuoraan piiskaava sade, tuuli ja kylmyys. Joka kerta ovesta ulos astuessa tuntuu, että tukka lähtee päästä, eikä ikinä tiedä mihin suuntaan sateenvarjo seuraavaksi haluaisi lähteä lentoon. Äsken Kasarmikatua ylös päin kävellessä näkyvyys oli meikäläisellä täysin nolla, sillä ainut keino pitää varjo jotenkin kasassa, oli suunnata se taikasauvan omaisesti suoraan eteenpäin – toivoen, ettet kävele päin toista ihmistä saati auton tai sporan alle. Pariin otteeseen näin vastaan tulevan ihmisen siinä vaiheessa, kun kengät pilkistivät meikäläisen varjon alta. Kyllä oli surkuhupaisaa. Ja niin: toistaiseksi en ole vielä jäänyt minkään kulkupelin alle.

Ainut syy, miksi en ole menettänyt järkeä aivan täysin ulkona pauhaavan syysmyllerryksen takia, on Peak Performancelta saatu sadetakki, jonka gore-tex -pinta suojaa j-o-k-a  i-k-i-s-e-l-t-ä pisaralta. THANK GOODNESS! Tämä takki on ollut aivan korvaamaton viimeiset päivät – myös syy siihen, ettei tämä postaus ole pelkkiä kirosanoja. Takin ulkonäöstä on muuten pakko antaa isosti plussaa: soveltuu nimittäin myös aivan hyvin sadettomiin päiviin. Ja niitä sadettomia päiviä jos jotain toivon todella. Enhän ole ainut neganega?

PS. Näissä Natan ottamissa kuvissa vielä hymyilytti, mutta tuskien taival nimeltä Kasarmikatu olikin vasta edessä…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

4 Comments

 1. Kyllä se syö naistakin. Lisääppä tuohon Kasarmikadun yhtälöön vielä lastenvaunut.

  Reply
  • Arttu 10/11/2017

   Huh, voin vaan kuvitella!

   Reply
 2. Jenna 10/14/2017

  Tiedäthän, että Peak ei yleensä käytä gore texia vaan hipecorea takin päällysessä. Tämä pieni asiavirhe hieman pisti silmään.

  Reply
  • Arttu 10/14/2017

   Voi olla, että yleisesti Peak käyttää hipecorea, mutta tässä kyseisessä sadetakissa matsku on Gore-Texia. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *