Sinne meni

sand_copenhagen_jacket-5-of-7sand_copenhagen_jacket-1-of-7sand_copenhagen_jacket-7-of-7sand_copenhagen_jacket-2-of-7sand_copenhagen_jacket-4-of-7Photos by Anna – editing by me

Accident happened. En tiedä missä vaiheessa epäonnisten tapahtumien ketju alkoi, mutta veikkaan, että se oli kun istuimme Annan kanssa tyytyväisenä Köpiksen lentokentän Joe & the Juicessa ryystämässä meille rakkaudella puristettuja Stress Down -mehuja. Tai oikeastaan siitä, kun huomasimme boardingin alkaneen ja tajusimme lähtöportin sijaitsevan lentokentän toisella puolella. Tietokone latasi juuri kriittisesti kuvia kovalevylle, joten lähdin juoksemaan nämä molemmat kädessä kohti lentokonetta. Aivan hellästi näitä molempia pitelin (ainakin omasta mielestäni).

Kerkesimme koneeseen, naamat hiestä märkänä ja henki hieverissä. Aloin muokkaamaan lisää kuvia ja yhtäkkiä kovalevy irtisanoi itsensä. Ajattelin kyseessä olevan vain pikku bugi, mutta valitettavasti olin väärässä. Tänään keskiviikkona, neljä päivää myöhemmin ja usean yrityksen jälkeen kovalevy ei edelleenkään toimi. Siellä on ja lepää kasa editoimatonta videomateriaalia, kuvia ja muita tärkeitä tiedostoja. Tästä syystä ei myöskään blogi ole päivittynyt normaaliin tahtiin. Laitteiden hajoaminen ja vempeleiden reistailu saa kaiken innostuksen ja energian todella alhaalle. Onneksi Köpiksen kuvamateriaali on edelleen muistikortilla, joudun vain käymään ne uusiksi läpi.

Tiedän, että rikkinäisen kovalevyn sisällön saa onneksi otettua talteen ammattilaisten voimin. Tällä hetkellä päällä on vain niin järjetön kiire (jälleen), etten yksinkertaisesti kerkeä miettiä kyseistä asiaa vielä. Mañana, mañana kuten Espanjassa tykätään sanoa. Postauksia tulee sitä tahtia, kun saan kuvia uudelleen editoitua.

JACKET: Sand Copenhagen (gifted) – TURTLENECK: Zara – PANTS: Topman – SHOES: Adidas – SCARF: Samsøe Samsøe (gifted)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *