Sisustuspohdintoja

home_decoration-4home_decoration-3home_decoration-2

Musta tuntuu, että kämpässä alkaa vihdoin sisustuksellisesti olemaan niin sanotusti raamit kohdillaan ja tarvii miettiä yksityiskohtia. Oikeanlainen matto on edelleen hakusessa, vaikkakin viime kerrasta on pieniä muutoksia tapahtunut: edellinen oli melkein saman värinen sohvan kanssa ja arvatkaapa häiritsikö se mieltäni. Siksi vaihdoimme frendin kanssa mattoja päittäin ja tällä hetkellä lattiaa koristaa vanha kunnon Ikea Stockholm raitamatto. Se saa olla siinä, kunnes se oikea löytyy. Seinille tarvitsisi myös lisää meininkiä. Olen jo pitkään halunnut ns. tauluseinän, mutta jostain syystä julisteiden ja muiden taideteosten hankkiminen on super vaikeaa! En halua pelkästään uusia netistä tilattuja julisteita, vaan mieluummin random laareista löydettyjä aarteita. Toistaiseksi haku ei ole tuottanut juurikaan tulosta. Siispä kysymys: tietääkö joku, missä on Helsingin parhaat julisteapajat?

Mun kämpässä huonekorkeus on lähemmäs kolme metriä, mutta jostain syystä mittasuhteet hämäävät, eikä ilmavaa fiilistä synny. Ajattelin, että laittamalla isoja tauluja katonrajaan asti korkeat seinät saattaisivat tulla esiin paremmin. Toistaiseksi seinällä on kolmet kehykset, joista niistäkin yksi huutaa tyhjyyttä. Siksipä tein mallinnoksia siitä, minkä tapainen kollaasi voisi sohvan yläpuolella toimia. Minkä näistä te toteuttaisitte? Haluan nimenomaan rykelmän ylöspäin. Kertokaa ja kommentoikaa!

home_decoration-55home_decoration-6home_decoration-555

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

11 Comments

 1. Ylin kollaasi oli minun silmääni paras.
  Minulla on ihan sama ongelma julisteiden kanssa. Kiinnitysongelma on kyllä mietittynä, nyt puuttuvat enää julisteet. Haaveilen kyllä niistäkin julisteista, joita näkyy melkein joka sisustusblogissa, mutta myös harvinaisemmista. Lisäksi olisi kiva teettää myös mustavalkoisia omia valokuvia joukkoon. Millainen äiti olisin, jos seinältä ei löytyisi edes paria vauvakuvaa?

  Reply
  • Arttu 02/23/2017

   Kiitos mielipiteestä! Ja jep, sisustusblogeissa olevat julisteet on kyl ihan kivoja myös, mut ehkä itseä häiritsee kuitenkin liikaa se et joka puolella on samanlaisia. Omat kuvat kyl toimis myös!

   Reply
 2. SMM 02/22/2017

  Museokaupoista löytyy kivoja julisteita

  Reply
  • Arttu 02/23/2017

   Hmm, totta! Täytyypäs lähtä tutkimaan 🙂

   Reply
 3. Tiina 02/22/2017

  kURKISTA tOMI pARKKOSEN TÖITÄ. hÄN ON hANGOSTA.

  Reply
 4. Linda 02/22/2017

  Eka on paras.

  Reply
  • Arttu 02/23/2017

   Thaanks, mä kyl ehkä myös alan kallistumaan sen kannalle! 🙂

   Reply
 5. Saara Kemppi 02/24/2017

  hiENO HUUSHOLLI! vIERAILEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA BLOGISSASI… oLIN ENSIN SANOMASSA, ETTÄ PIDÄN VIIMEISESTÄ, MUTTA NYT MUIDEN KOMMENTTEJA LUETTUANI SOPULIMIELI ALKAA MYÖS KALLISTUA ENSIMMÄISEN SUUNTAAN!

  Reply
  • Arttu 03/02/2017

   Kiitos paljon! Ja kyllä taitaapi nyt olla niin, et ykkönen vie voiton minunkin päässä! 🙂

   Reply
 6. hm 03/03/2017

  En tiiä kumpi on parempi, ylin vai alin, mutta sen tiiän että mun mielestä keskimmäinen ei näytä hyvältä. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *