Syyskuu lukuina

Aivan ensimmäisenä haluan kiittää kymmenistä viesteistä ja tsempeistä, joita te olette lähettäneet. Kiitos! Olen tajunnut, etten todella ole yksin omien ajatusteni kanssa, vaan niin moni muu käy läpi, tai on joskus käynyt, samanlaisia juttuja. Kaikilla meillä on omat ongelmamme, vaikkei välttämättä aina ulospäin sitä näkisi.

Mutta seruaavaan aiheeseen: jälleen on kuukausi vaihtunut. Mun synttäreihin on reilu kuukausi ja jouluunkaan ei edes kolmea. Aika hullua. Ajattelin, että voisin antaa kunniaa varsin kunniakkaalla vauhdilla ohi hurahtaneelle syyskuulle heittämällä faktat tiskiin kuluneen kuukauden ajalta numeroiden muodossa. Innoittajan postaukseen toimii Sara, jonka blogista olen useampaan otteeseen tämän tyyppisiä postauksia bongannut. Täältä pesee:

– Lensin noin 21 623 kilometriä. Lentoja oli 10  kappaletta.

– Sain Been -appiini kaksi uutta maata ruksattua. Tämän vuoksi olen nyt nähnyt 8% maailman maista. Vielä on siis muutama reissu tehtävänä, että voin sanoa kiertäneeni maailman.

– Euroopasta olen kattanut 24 prosenttia. Ei kovin kummoinen luku sekään.

– Nukuin tasan 15 yötä himassa, 15 yötä muualla. Eri majapaikkoja oli yhteensä 8 kappaletta. Matkalaukkua on siis raahattu, voin kuulkaa kertoa..

– Unta kertyi keskimäärin 7 tuntia ja 5 minuuttia yössä, joka verrattain hyvin, sillä reissuilla ei tullut viittä-kuutta tuntia enempää nukutuksi muutamaa yötä lukuunottamatta.

– Bongasin 19 maailmantähteä eli julkkista eli staraa eli starbaa. Juhlat!

– Kuvaisin 212 gigaa videota.

– Kuvia kameran rullaan kertyi 1675 kappaletta, joskaan tämän luvun paikkansa pitävyyttä en lupaa – se voi olla 10 tai tuhannen kuvan päässä kyseisestä. Olen nimittäin räpsinyt paljon kuvia myös Janitan kameralla, sekä poistanut huonoimpia otoksia jo ennen koneelle laittamista.

– Puhelimella räpsin yhteensä 863 kuvaa.

– Instagramiin on kaikista kuvista päätynyt 37 kappaletta. Itseasiassa pari päivää sitten lisäsin tuhannen kuvan omalle tililleni. Bileet!

– Asukuvauskertoja kertyi 14 kappaletta. Älkääkä edes kysykö montako kertaa vaatteita on vaihdettu. Tai monta kertaa olen vilautellut boxereitani julkisilla paikoilla vaatteiden vaihdon yhteydessä.

Photos by me and Peeta Peltola

 

LOPUKSI TIETOJA, JOTKA EIVÄT OLE HARMILLISESTI SAATAVILLA:

– Tunnit tietokoneen äärellä. (Luultavasti liikaa.)

– Kerrat, kun ole ollut väsynyt ja imitoinut Jopea.

– Insta Storyn pituus koko kuulta.

– Videoiden lukumäärä, jotka katsoin Youtubesta. (Se on PAL-JON)

– Biisien lukumäärä, joita kuuntelin VAIN saadakseni hyvät vaihtoehdot editoimieni videoiden taustalle.

– Kuluneiden karkkipussien määrä.

Olipa hauskaa miettiä äskeisiä faktoja – asiat konkretisoituu aika hyvin. En mä olis osannut veikata esimerkiksi, että puhelimella tulee otettua lähes tuhat kuvaa kuukaudessa kameran kuvien lisäksi. Hurjaa! Aion kyllä tästedes myös pitää silmää erinäisissa random “tilastoissa”, sillä nää on tosi mielenkiintosia!

Mukavaa sunnuntaita!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *