VARJOAWARDS 2017

Jälleen ollaan yks viikko lähempänä joulua. Meitsillähän ei ole enää yhtäkään vapaata viikonloppua (tai edes kovin montaa vapaata päivää) ennen kuin suuntaan pohjoiseen joulun viettoon, vaan on pikkujouluja sekä muita meininkejä nyt seuraavat neljä viikkoa putkeen. Huhhelihei – hieman kauhistuttaa ajatus siitä kuinka nopeasti tuleva kuukausi tulee hujahtamaan. Nyt menneenä viikonloppuna olimme Turussa juhlistamassa historiansa toista kertaa järjestettäviä Varjo Awardseja. Ensi viikolla suuntana on taas Jyväskylä sekä vanhan kaveriporukan pikkujouluviikonloppu. Meininkiä siis riittää!

Mutta palatakseni vielä Varjo Awardseihin, niin olipahan kemmakot! Eikä siinä kaikki, nimittäin voittohan se napsahti näissäkin Awardseissa. Kiitos järjestäjille, etenkin Mamma Laura Satamolle aka Turun Jääkuningattarelle niin yösijasta kuin myös organisoinnista. Minä keltanokka nautin ainakin täpöillä (jos joltain jäi se huomaamatta). Ja kiitos tuomaristolle äärettömän merkityksellisestä Vuoden Matkabloggaaja -palkinnosta – niille jotka eivät tiedä, niin matkustan tosi usein (lähes viikottain) Ullanlinnan ulkopuolelle. Olen siis harva se viikko reissunpäällä milloin lähellä Kehä Ykköstä, milloin Kampin tuolla puolen eikä mielestäni Vuoden Matkabloggaaja -titteliä olisi todellakaan voinut kenellekään muulle suoda. Kiitos!

Kiitos ja onneksi olkoon myös kaikille kanssani gaalailleille vanhoille ja uusille tuttaville! Olipa kivaa nähdä pitkästä aikaa niin montaa huipputyyppiä. Ja ah Turku – varsinaisen kiva kaupunki kyllä. Täytyis useammin käydä tuolla Suomen tiedätte varmaan missä (en ymmärrä mistä tämä kaunis lempinimi tulee). Mukava viikonloppu siis takana ja nyt täytyis jostain repiä kasa itsekuria, jotta saan tarvittavat hommat hoidettua ennen seuraavan viikonlopun pikkujouluja. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Photos by Eino Nurmisto and me

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

1 Comment

  1. […] juttuja Varjoawardseista: Hanne / Kaisa / Laura / Emmi / Päivi / Arttu (toivon mukaan olen huomannut […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *