Ystävänpäivä

ystavanpaiva-1-2ystavanpaiva-1vuokatti_1 (4 of 10)SHL_8994Photo by Hayley

Tänään on ystävänpäivä. Päivä jolloin kaikkia niitä maailman parhaimpia tyyppejä muistetaan viesteillä, korteilla tai ehkä pienillä lahjoilla.

Ystävät eivät ole itsestäänselvyys. Maailmassa on liian paljon ihmisiä, joilla ei välttämättä ole ystäviä ollenkaan. Myös mä olen ollut tilanteessa useamman vuoden ajan, kun kotipaikkakunnalta ei löytynyt oikeastaan ketään, kenen kanssa hengata ja muistan elämän silloin tuntuneen aika raskaalta. Muut teinit viettivät hauskoja viikonloppuja ja iltoja kaveriporukoissa – itse istuin yksin kotona tietokoneen ääressä. Se oli karua aikaa se. Nuo ajat ovat saaneet arvostamaan jokaista sen jälkeen elämääni tullutta ystävää äärimmäisen paljon! Ja saan todella olla kiitollinen, nimittäin tätä nykyä heitä on elämässäni roppakaupalla.

Ystävyys merkitsee minulle luottamusta, huumoria, tukemista ja yhdessä kokemista. Ystävä on ihminen, jolle pystyy avautumaan niin hyvistä kuin huonoistakin asioista. Ystävälle voi myös kertoa ne kaikista urpoimmat vitsit ilman, että tarvii hävetä silmiä päästä. Ystävää haluaa auttaa ja tukea. Ystävä on ihminen, joka ei häviä elämästä, vaikka useampiakin kuukausia vierisi ilman yhteydenpitoa. Mulle ystävät ovat kaikki kaikessa. Olen överisosiaalinen ihminen, ja voisin hengata muiden ihmisten kanssa lähes 24/7. Harvoin on päiviä, kun oikeasti viihdyn yksin. En oikeastaan edes muista, milloin olen ollut viimeksi yksin kokonaisen päivän! Muiden seurassa on vain niin paljon mukavampaa.

Poden aika ajoin tunnontuskia siitä, olenko tarpeeksi hyvä ystävä muille. Minulla on elämässä niin paljon mahtavia ihmisiä, että tuntuu, ettei kiireisestä elämästä jää tarpeeksi aikaa olla kaikkiin tasapuolisesti yhteydessä. Haluaisin soitella, tekstailla ja jutella niin paljon useammin kauempana asuvien ystävien kanssa samoin, kuin nähdä lähellä asuvia useammin. Olen kuitenkin tajunnut sen, että todelliset ystävät pysyvät rinnalla, vaikkei viikottaista (tai edes kuukausittaista) yhteydenpitoa olisikaan.

Jos et vielä ole muistanut, niin soita tai laita nyt viimeistään viestiä niille tyypeille, keiden ystävyydestä olet kiitollinen. Mahtavaa ystävänpäivää kaikille! <3

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *