Zadaa – ja vaatteet ovat vaihtaneet omistajaa

 Yhteistyössä Suomen blogimedia & Zadaazadaa-app

Sain jonkin aikaa sitten kyselyn, josko yhteistyö Zadaa-nimisen sovelluksen kanssa kiinnostaa. Ei ollut vaikea vastata: olin kuullut kyseisestä applikaatiosta, mutta liittänyt sen aina naistenvaatteisiin. Kun tajusin, että mitä ilmeisemmin sovellus on suunnattu nyt myös miehille, olin erittäin fiiliksissä ja halukas ryhtymään yhteistyöhön. “Todellakin” vastasin!

Tietämättömille tiedoksi, Zadaa on puhelimeen ladattava sovellus, jossa samankokoiset ja -henkiset ihmiset voivat myydä tai ostaa vaatteita toisiltaan helposti ja vaivattomasti. Palveluun kirjauduttaessa ilmoitetaan omat strategiset mitat, vartalotyyppi ja muut tiedot, joita normaalissakin vaatteiden ostoprosessissa tarvitsee. Annettujen tietojen perusteella sovellus yhdistää ihmiset vaatekaksosiksi ja suodattaa vain oikean kokoiset ja tyyliset vaatteet nähtäville. Simppeliä! En ole juurikaan suosinut nettikirppareita tai muita saitteja johtuen siitä, että ostoprosessi niissä on jokseenkin hakuammuntaa: jos satut saamaan postissa esimerkiksi rikkinäisen tuotteen(mikäli pääset edes tähän vaiheeseen asti), niin se on voi voi. Zadaa taas tarjoaa refundin. Ostaja ei siis jää oman onnensa nojaan, mikäli tuote ei vastaa myyjän ilmoituksessa antamia tietoja.

zadaa-app-4zadaa-app

Sovelluksen toinen puoli: vaatteiden myynti. Olen pian vuoden verran ajatellut lähteväni kirpparille myymään käyttämättöminä lojuvia vaatteita, mutten ole yksinkertaisesti saanut aikaiseksi. Vaatii kuria varata pöytä, roudata vaatteet paikalle, hinnoitella ne ja kaiken kukkuraksi muistaa käydä huolehtimassa, että pöytä on mintissä. Siksi tämä yhteistyö Zadaan kanssa oli erittäin mieluinen ja tuli täydelliseen ajankohtaan. Lähes vuoden kestänyt ”täytyis saada noikin myydyksi” -prosessi otti askeleen eteenpäin tunnissa, kun intopiukkana naputtelin kaikki tyhjän panttina olleet vaatteeni myyntiin: pari kuvaa kännykällä naps (kiitos rakkaalle naapurille avusta), tuotteen tiedot ylös ja näin oli kaikki tarvittava tehtynä. Pois jää siis tuskaiset painavien vaatekassien roudaamiset Helsingin kaduilla, kun jokaisen tuotteen saa helposti myyntiin kotoa käsin. Ostajan löydyttyä sinun kontolle jää ainoastaan vaatteen toimittaminen lähimpään Siwaan, R-Kioskiin tai Valintataloon, jota kautta se löytää uudelle omistajalleen tunnistekoodin avulla.

zadaa-app-5zadaa-app-6

Tällä hetkellä sovelluksessa on vielä varsin vähän myynnissä olevia vaatteita miesten puolella. Tiedän, että moni ei ole edes tietoinen tästä hienosta sovelluksesta ja siksi haluan olla jakamassa ilosanomaa. Suosittelen kaikkia miehiä suuntaamaan sovelluskauppaan ja lataamaan Zadaa kännykälle. Kokeilkaa ja yllättykää – käyttöliittymältään parempaa vaatteiden osto- ja myyntisovellusta ei muualta löydy! Mitä enemmän käyttäjiä liittyy palveluun, sitä enemmän on myös vaihtoehtoja ja valinnanvaraa. Ja mä tiedän, että jokaisella on ylimääräisiä vaatekappaleita kaapissa, joista olisi mukava päästä eroon!

Sovellus on tarjolla Androidille Google Play Storessa ja iPhonelle App Storessa.

zadaa-app-2Photos by Viena K  and me – Editing by me

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *