Täydellinen saariviikonloppu

saariviikonloppusaariviikonloppuPhotos by me (photo of my by Stella Harasek)

Terkun lomalaiselta! Olen (instagramin päivittämistä lukuunottamatta) ollut viimeiset parisen viikkoa tekemättä juuri mitään somehommia ja nauttinut vain kesästä. Tekee todella hyvää vähän himmailla kiireisen kevään/alkukesän jäljiltä ja kerätä energiaa tulevan syksyn varalle. Käväsin Oulussa viikko sitten perheen luona pyörähtämässä ja menneen viikonlopun vietimme saaressa frendiporukan kesken. Saari voi olla teille ennestään tuttu viime syksyltä, jolloin myöskin vuokrasimme Estholmenin omaan käyttöömme enemmän ja vähemmän samalla jengillä kuin tänä vuonna. Aivan mahtava viikonloppu tänäkin vuonna takana, kiitos vaan Stellalle ja Jarskille tämän kaiken organisoimisesta!

Viikonloppu kului täydellisessä zen-tilassa: kallioistuskelua livemusiikin säestämänä, saunomista, riippumatossa löhöilyä ja hyvää ruokaa vanhassa venevajassa. Aivan täydellistä oli kanoottiretki Doritin kanssa peilityynellä merellä auringon laskettua. Samoin lauantain pitkä saunahetki ilta-auringon kimmeltäessä vedenpinnassa. Oikeastaan voisin jatkaa tätä täydellisten hetkien listaa loputtomiin, sillä viikonloppu oli vaatimattomasti yksi kesän parhaista.

Nyt pysyttelen muutaman päivän ajan Stadissa ennen kuin suuntaan jälleen Ouluun ystävien häihin. Toivottavasti paljon puhuttu helleaalto todella iskee, sillä tämä viikko on viimeinen puolitehoviikko meikäläisellä, ja elokuun alusta palaan takaisin normaaliin arkirytmiin. Sitä ennen kuitenkin aion nauttia pitkistä aamuista ilman huolen häivää tulevasta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

 1. Happystarhome 07/24/2017

  Upeita kuvia tosiaan täydellisen kuuloisesta viikonlopusta 🙂 Mukavaa uutta viikkoa 🙂

  Reply
  • Arttu 07/24/2017

   Kiitos! Mahtavaa viikkoa myös sinne 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *